6 februari 2021
Geplaatst door TeamDeOmloop

Lagere energielasten

Gasvrij
De woningen in De Omloop worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot geminimaliseerd en draag je bij aan een beter klimaat.

Energiezuinig
De woningen in De Omloop zijn zeer energiezuinig, met een energieprestatie (EPC) van 0,4 of lager. De woningen wekken met zonnepanelen energie op voor het eigen energiegebruik, zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Hierdoor heb je als bewoner lagere energielasten. Bovendien kun je bij een aantal banken tot € 15.000 extra hypotheekruimte krijgen voor een nieuwbouwwoning met energiebesparende voorzieningen.

Duurzaam wonen gaat verder dan energie. Denk aan gezondheid, comfort en toekomstwaarde. We hebben alle voordelen op een rij gezet.

Gezondheid en comfort
De combinatie van duurzame materialen, een goede ventilatie en een comfortabel verwarmingssysteem maken dat de woningen een positieve impact hebben op de gezondheid van de bewoners. De woningen in De Omloop worden voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming, waarmee de woning op hete zomerdagen zelfs gekoeld kan worden. Daardoor zijn de woningen extra comfortabel.

Toekomstwaarde
De woningen in De Omloop zijn klaar voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruikgemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. De woningen voldoen aan de allerlaatste eisen met betrekking tot duurzaamheid.