Stads van buiten, groen van binnen

Ben je op zoek naar meer ruimte en meer groen, maar wel met stadse gezelligheid en voorzieningen binnen handbereik? Het liefst op fietsafstand van de Dom? Dat kan in Leeuwesteyn, de leukste buurt van Leidsche Rijn!

De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke binnentuin, maar De Omloop loopt echt voorop op het gebied van circulariteit en duurzaamheid.

In De Omloop komen 44 eengezinswoningen en appartementen, in verschillende types, groottes en prijsklassen. 26 van de 44 van de woningen valt in de categorie 'betaalbare koop'. De overige koopwoningen zijn vrije sector woningen. De plattegronden en verkoopprijzen zijn op dit moment nog niet bekend, maar je kunt wel alvast het plan en de locatie bekijken.

De verkoop start medio 2022, de bouw naar verwachting in hetzelfde jaar. Schrijf je in als belangstellende, dan houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen en sturen we je een bericht zodra de verkoop start!

Het DNA van De Omloop

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie

De Omloop ligt in Leeuwesteyn, de leukste buurt van Leidsche Rijn. Aan het Amsterdam-Rijnkanaal, op loopafstand van het nieuwe Leidsche Rijn Centrum en via de Dafne Schippersbrug fiets je in 15 minuten naar de Utrechtse binnenstad.

Naar de locatie

Het Plan

Naar het Plan

De buitenkant van De Omloop heeft een stedelijke uitstraling, met stoere art deco gevels in verschillende kleuren baksteen, geïnspireerd op iconische Utrechtse gebouwen. Het binnenterrein heeft een groenere en warmere uitstraling, onder meer door de gedeeltelijke toepassing van houten gevelbekleding.

Naar het Plan

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hoe blijf ik op de hoogte?

    Wanneer is de verwachte oplevering?

    Hoeveel eengezinswoningen komen er?

    Hoeveel appartementen komen er?

Naar Veelgestelde Vragen